Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Guttmann Barcelona Life, un projecte per a la promoció de la vida independent | Institut Guttmann

Guttmann Barcelona Life, un projecte per a la promoció de la vida independent

Guttmann Barcelona Life, un projecte per a la promoció de la vida independent

Contact Communication
Institut Guttmann Communication Department:
Phone 934 977 700 ext. 2280/3280
 Guttmann Barcelona Life, un proyecto para la promoción de la vida independiente

Guttmann Barcelona Life és una iniciativa de l’Institut Guttmann dissenyada per a afavorir l’autonomia i qualitat de vida de les persones amb discapacitat que vulguin desenvolupar un projecte de vida independent de manera activa, inclusiva i amb el seu propi estil de vida. El nou projecte és un equipament social format per un conjunt d’apartaments totalment adaptats i domotitzats que compten amb un ampli ventall de serveis complementaris a mida de cada usuari. A més, la iniciativa disposa d’una cartera complementària de serveis personals i de suport adreçats expressament a la promoció de la vida independent.

Els apartaments de Guttmann Barcelona Life es troben al nou centre Guttmann Barcelona, ubicat  en  la zona nord-est de la ciutat de Barcelona, en la confluència de dues arteries importants com són l’Avinguda Meridiana i el carrer Garcilaso, al barri de La Sagrera i es posaran en marxa al gener de 2019. D’aquesta manera l’Institut Guttmann vol contribuir a impulsar des de la seva experiència i el seu compromís històric al servei de les persones amb discapacitat d’origen neurològic, una resposta innovadora a una de les necessitats de les persones amb discapacitat: la promoció i el suport a la vida independent. El centre Guttmann Barcelona inclourà, a més dels apartaments, la clínica Brain Health Institute.

Ja es troba disponible la nova web del Guttmann Barcelona Life, en versió catalana i en pocs dies també en versió castellana. Us convidem a visitar-la i conèixer més sobre aquesta iniciativa. A més, els propers 19 i 20 de gener celebrarem unes jornades de portes obertes, amb tallers, experiències i xerrades. La informació estarà disponible properament.