Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility El Guttmann, NeuroPersonalTrainer® incorpora un nou mòdul de salut mental | Institut Guttmann

El Guttmann, NeuroPersonalTrainer® incorpora un nou mòdul de salut mental

El Guttmann, NeuroPersonalTrainer® incorpora un nou mòdul de salut mental

Contact Communication
Institut Guttmann Communication Department:
Phone 934 977 700 ext. 2280/3280
gnpt deteriorament cognitiu

La plataforma Guttmann NeuroPersonalTrainer® (GNPT) ha ampliat els seus serveis amb l’obertura d’un nou mòdul de Salut Mental. En col·laboració amb el departament de Psiquiatria de la Corporació Sanitària Parc Taulí s’han dissenyat i desenvolupat 44 noves tasques en l’àmbit de la cognició social que, juntament amb els recursos ja existents i els algoritmes exclusius, permetran una major personalització en aquest camp. 

Gràcies a aquest mòdul, els professionals de l'àmbit de la rehabilitació neuropsicològica (neuropsicòlegs, terapeutes ocupacions, logopedes, etc.) que atenen pacients amb afectacions de salut mental poden dissenyar plans de treball online de rehabilitació i estimulació cognitiva més personalitzats per ser executats tant des dels seus centres com des dels domicilis dels pacients estenent el servei en l’àmbit geogràfic territorial.

Amb aquesta incorporació, el GNPT contínua creixent i es consolida com una eina referent de qualitat i innovació en salut en l’àmbit de la telerehabilitació cognitiva que ja utilitzen més de 20.000 pacients de 400 centres d’arreu del món. 

El Guttmann, NeuroPersonalTrainer® (GNPT®), és una plataforma online de rehabilitació i estimulació cognitiva sorgida dins l’àrea de Recerca i innovació de la pròpia institució. Està dirigida a professionals de la neurorehabilitació que busquen, mitjançant les noves tecnologies, oferir tractaments personalitzats per a pacients que pateixen un deteriorament cognitiu, com a conseqüència del dany cerebral adquirit i altres malalties neurodegeneratives i psiquiàtriques com ictus, traumatismes cranioencefàlics, demències, Alzheimer, Parkinson, etc.