Institut Guttmann

Госпиталь Нейрореабилитации

+34 93 497 77 00

L’Institut Guttmann pregoner de la Festa Major de La Sagrera 2019

пятница, 15 ноября, 2019

Ahir al vespre va tenir lloc al Centre Cívic de La Sagrera el tret de sortida oficial de la Festa Major 2019 on la Fundació Institut Guttmann va tenir un paper destacat. El director Dr. Josep M. Ramírez va actuar com a pregoner i va parlar en representació dels més de 400 professionals de l’Institut Guttmann. 

Així, després dels parlaments oficials a càrrec de la presidenta i la regidora del districte de Sant Andreu, el Dr. Ramírez va llegir el pregó, davant d’un auditori ple, i va començar a desgranar la historia d’un Institut Guttmann que no s’entén sense el seu pas pel barri de La Sagrera, i un barri de La Sagrera que no seria el que avui és sense l’Institut Guttmann.

El Dr. Ramírez va explicar que durant els 37 anys que l’hospital va ser a La Sagrera, el barri es va acostumar a la gent en cadira de rodes i va ser pioner en la normalització de la discapacitat. El barri es va anar adaptant a les persones amb mobilitat reduïda ja que les botigues, els bars i els establiments, sense cap normativa que els obligués, van anar eliminant les barreres i fent accessibles els seus locals, convertint així i pràcticament sense voler-ho, el barri de La Sagrera en la zona més accessible de la ciutat de Barcelona. 

El compromís amb el barri s’ha mantingut amb la inauguració del nou edifici Guttmann Barcelona, que acull la nova neuroclínica Guttmann Brain Health Institute i els apartaments de vida independent per a persones amb discapacitat Guttmann Barcelona Life.

Galería de imágenes