Institut Guttmann

Госпиталь Нейрореабилитации

+34 93 497 77 00

XI Jocs Esportius de l'Institut Guttmann

четверг, 8 октября, 2015

Avui han finalitzat els XI Jocs Esportius de l’Institut Guttmann, especials en aquesta ocasió per formar part dels actes de celebració del 50è aniversari de la institució, però continuant amb l’objectiu de promocionar i ensenyar a pacients i ex pacients la gran diversitat d’esports paralímpics.

Així, en les instal·lacions de l’hospital s’han desenvolupat durant els matins dels dies 7 i 8 d’octubre activitats esportives com són, entre altres, el tennis, el volley-ball, el bàsquet, el rugbi o el tir amb arc. També s’han pogut provar handbikes i altres adaptacions per a la pràctica del ciclisme. A més, diferents esportistes d’elit que foren pacients de l’hospital han compartit les seves experiències en una xerrada per a actuals pacients, familiars i tothom que ens va voler acompanyar.  

Els Jocs han tingut com a cloenda aquest migdia una divertida sessió d’aeròbic oberta a tothom al pavelló de l’Institut Guttmann, on cadascú amb les seves capacitats ha celebrat ballant els beneficis que l’esport proporciona a tothom.