Institut Guttmann

Госпиталь Нейрореабилитации

+34 93 497 77 00

L'Institut Guttmann participa al Fitness Day

вторник, 22 сентября, 2015

Diumenge 20 de setembre l’Institut Guttmann va col·laborar en la gran festa popular del fitness organitzada per l’Institut Barcelona Esports (IBE) i que, amb motiu de les Festes de la Mercè, va tenir lloc a la Avinguda de la Reina Maria Cristina de Barcelona.

Sota el nom de Fitness Day, aquesta sessió de fitness al carrer que té com a objectiu promoure la pràctica de l’esport entre la ciutadania, va voler ser, un any més, inclusiva, i demostrar que les persones amb discapacitat també poden participar de l’esport.

La organització de l’acte va comptar amb l’Institut Guttmann per fer la festa més accessible a les persones amb discapacitat, assessorant als monitors per a la creació de coreografies amb un disseny universal que puguin fer les persones amb cadira de rodes. Dos ex-pacients de l’hospital van participar dalt de l’escenari, compartint l’espai amb la resta de personal tècnic i vam demostrar que tothom, dins de les seves capacitats pot gaudir de la pràctica esportiva, i que l’activitat física es pot adaptar a cadascuna de les necessitats de les diferents persones que les practiquin.