Institut Guttmann

Госпиталь Нейрореабилитации

+34 93 497 77 00

El nou edifici Guttmann Barcelona participa al 48h Open House Barcelona

понедельник, 29 октября, 2018

El nou edifici Guttmann Barcelona ha obert les portes per un dia i ha mostrat el seu interior a les més de 600 persones que, tot i la pluja, s’hi han acostat aquest diumenge amb motiu de les 48h Open House Barcelona. 

De la mà de Vitaller Arquitectura i de voluntaris del festival, les persones interessades han fet un recorregut pel complex clínic-residencial i han seguit les explicacions dels arquitectes que han destacat la construcció d’un edifici híbrid, funcional i ampli, i molta presència de llum natural tant a través de grans vidrieres com de claraboies.

Molta gent s’ha interessat pel Guttmann Barcelona Life, la proposta d’apartaments per a la promoció de la vida independent, i han pogut comprovar in-situ que són pisos totalment adaptats i domotitzats per satisfer les diferents necessitats de persones amb diversitat funcional.

En general, els comentaris dels assistents han estat molt positius, ha agradat molt el gran mural del Perico Pastor, i sobretot la gent del barri s’ha mostrat molt contenta de que Guttmann torni a La Sagrera.

Us recordem que el cap de setmana 24 i 25 de novembre farem una jornada de portes obertes al Guttmann Barcelona i hi esteu tots convidats​!

Galería de imágenes