Institut Guttmann

Госпиталь Нейрореабилитации

+34 93 497 77 00

Предупреждение

В эту форму нельзя добавить запись.

Camp Spinal H2O

с среда, 29 августа, 2018 по вторник, 4 сентября, 2018

Per segon any consecutiu, l’Institut Guttmann juntament amb la Fundació Sunnaas de Noruega han organitzat aquest campus internacional. Ben segur que ha estat una experiència inoblidable per als participants, tots ells joves amb lesió medul·lar dels països nòrdics, països bàltics i Catalunya, que han pogut compartir uns dies d'esport, aprenentatge i convivència. 

Del 29 d’agost al 4 de setembre s’han desenvolupat activitats a Barcelona, Badalona i Torredembarra, generalment ambientades en un entorn marítim, aprofitant el clima mediterrani i incloent diferents activitats d’aigua com paddle surf, wake, jet ski, submarinisme, natació, vela o caiac. L’oferta aquàtica s’ha complementat amb altres activitats esportives com flaskball i blokart; així com activitats educatives d’entrenament en el maneig de la cadira i visites culturals a la ciutat de Barcelona.

La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració especial d’entitats com la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitats, Transports Metropolitans de Barcelona, Marina Badalona, Club Natació Atlètic Barceloneta i HSA Spain, així com a instructors experts i esportistes d’elit paralímpics que treballen o han estat pacients de l'Institut Guttmann. 

 

Galería de imágenes