Institut Guttmann

Госпиталь Нейрореабилитации

+34 93 497 77 00

Acte d’inauguració del nou curs acadèmic a l’Institut Guttmann

Acte d’inauguració del nou curs docent dels Màsters Universitaris de l’Institut Guttmann
вторник, 19 сентября, 2017

Ahir, dilluns 18 de setembre, va tenir lloc l’acte d’inauguració del nou curs docent 2017-2018 dels Màsters Universitaris de l’Institut Guttmann amb la presència d’una part dels alumnes matriculats. Per a l’acte s'ha comptat amb la presència del Dr. Manel Armengol, delegat de la Rectora de la UAB per a les Relacions amb les Institucions Sanitàries i membre de la Comissió Mixta del nostre Institut Universitari.

Durant el seu discurs, el Dr. Armengol ha posat de manifest la veterania de Màster en Neurorehabilitació de l’Institut Guttmann que ja es troba en la seva vuitena edició i es tracta d’un dels més consolidats dins l’oferta de la Universitat Autònoma de Barcelona que celebra, enguany, el seu 50è aniversari i que es troba en el rànquing de les tres primeres universitats espanyoles i d’entre les 150 primeres (d’entre 22.000) a tot el món. Finalment, El Dr. Armengol ha destacat la importància que organitzacions com l’Institut Guttmann formin part de l’esfera acadèmica de la UAB donat que són les que la doten d’un valor extraordinari i d’excel·lència.
 
Enguany, passaran per l’Institut Guttmann un total d’uns 250 alumnes entre els dos màsters universitaris (Neurorrehabilitació i Rehabilitació Neuropsicològica) i els diferents cursos d’especialització que impartim.

Galería de imágenes

  • Acte d’inauguració del nou curs docent dels Màsters Universitaris de l’Institut Guttmann
  • Acte d’inauguració del nou curs docent dels Màsters Universitaris de l’Institut Guttmann
  • Acte d’inauguració del nou curs docent dels Màsters Universitaris de l’Institut Guttmann