Institut Guttmann

Neurorehabilitation hospital

+34 93 497 77 00

Et queda una vida, una campanya de conscienciació i sensibilització per a una conducció responsable.

Monday, 24 July, 2017

L'Institut Guttmann i la Fundació Abertis col·laboren en el programa Et queda una vida per a la sensibilització i la prevenció respecte als accidents de trànsit.

Una conducció responsable salva vides i evita accidents tan greus com els que van patir Dani, Mireia o Cristina. Els tres són ex pacients de l'Institut Guttmann, on van dur a terme el seu procés de rehabilitació i adaptació a una nova vida, o tal com ells mateixos expressen "on han renascut". Persones joves que després d'un accident a la carretera han hagut d'aprendre a viure en cadira de rodes. Ara, al costat d'altres monitors relaten les seves experiències i difonen els seus missatges en xerrades i carpes muntades davant de locals d'oci nocturn, per advertir de primera mà als joves que s'acosten a ells sobre la importància de prendre conductes responsables a la carretera i les conseqüències que poden comportar les imprudències innecessàries.  

"El missatge cala molt més si ho transmet una persona que ha viscut una experiència com la nostra que un policia o un expert en temes de trànsit, per molt interès que posi en el seu treball", apunta Daniel.

L'Institut Guttmann, com a part de la seva activitat social, treballa per la prevenció dels accidents de trànsit amb diferents iniciatives de sensibilització. La Fundació Abertis dóna el seu suport a l'Institut Guttmann com a empresa amiga.