Institut Guttmann

Neurorehabilitation hospital

+34 93 497 77 00

El conseller Santi Vila fa entrega de la Certificació EMAS a l’Institut Guttmann

El conseller Vila a l'hospital
Thursday, 3 December, 2015

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Sr. Santi Vila, ha visitat l’Institut Guttmann per fer entrega del certificat EMAS com a reconeixement a les millores d’eficiència energètica realitzades per l’hospital durant l’última acreditació esdevinguda el passat mes de juny. L’hospital va rebre la Declaració Ambiental al mes de setembre on ja s’anunciava que l’edifici complica amb tots els requisits que l’acreditació europea contempla.

El Conseller va arribar acompanyat del Sr. Pau Villòria, secretari general Departament Territori i Sostenibilitat; el Sr. Josep Enric Llebot, secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat i la Sra. Mª Assumpta Ferran, directora general  de Qualitat Ambiental. Després d’una primera reunió de treball, el conseller va visitar les principals instal·lacions hospitalàries i es va mostrant-se en tot moment gratament sorprès no només per l’estat de les mateixes, sinó molt especialment per l’activitat assistencial que l’hospital desenvolupa des de fa 50 anys.
L'EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) és una eina d'ús voluntari disponible per a qualsevol organització que operi en algun sector econòmic de la Unió Europea o fora de la Unió Europea i que vulgui assumir una responsabilitat ambiental i econòmica, millorar el seu comportament ambiental, i comunicar els seus resultats ambientals a la societat i a les parts interessades en general. Actualment, només existeixen 285 organitzacions inscrites al registre EMAS.