Institut Guttmann

Neurorehabilitation hospital

+34 93 497 77 00

Jornades d’activitat física inclusiva Mou-te i...Veuràs!

Wednesday, 10 April, 2019

Aquests dies 10 i 11 d’abril celebrem a l’Institut Guttmann, un any més, les Jornades Mou-te i…veuràs!, uns dies dedicats a l’activitat física inclusiva i dirigits a alumnes d’educació infantil i primària.

Enguany quatre escoles participen amb l’objectiu de promoure la inclusió i la participació de tots els nens i nenes a les activitats d’educació física i a les activitats del temps de lleure, siguin quines siguin les capacitats de cada un. L’educació física té un paper fonamental en la socialització i l’educació en valors i ha de ser un espai d’acollida i d’igualtat d’oportunitats. Ensenyar als més petits activitats on tothom pugui participar és clau per a la comprensió de la diversitat i per a una pràctica d’educació física a l’escola que no exclogui a ningú.

El fil conductor del Mou-te i...Veuràs! 2019 és El cos humà, amb un disseny de la pedagogia que fomenti l’aprenentatge des de l’obtenció d’uns objectius comuns.

Gràcies a les escoles Ildefons Cerdà de Centelles, Baldiri Reixac de Badalona, Joan Miró de Barcelona i a FEDAC Sant Andreu per participar!

Image gallery