Institut Guttmann

مستشفى متخصص في التأهيل العصبي

+34 93 497 77 00

Dani Rovira: "El dies de rodatge a Guttmann han estat dels més bonics que he viscut a la meva vida"

Dani Rovira a l'Institut Guttmann - rodatge 100 metros
الثلاثاء, 22 مارس, 2016

L'Institut Guttmann ha estat l'escenari de rodatge de la nova pel·lícula de Dani Rovira, "100 Metros", produïda per Filmax i dirigida per Marcel Barrena.

"100 metres" està inspirada en la història real de Ramón Arroyo, un empresari d'èxit al qual diagnostiquen Esclerosi Múltiple, i que decideix explorar els límits de la superació, decidint afrontar una de les proves atlètiques més dures, l'Ironman.

Atès que l'Institut Guttmann és un hospital especialitzat en neurorehabilitació i atén pacients amb esclerosi múltiple, l'equip de producció i guió de la pel·lícula va ser assessorat pels professionals clínics a fi de dotar de la màxima veracitat possible la història. A més, les instal·lacions de l'Institut Guttmann van acollir durant 4 dies l'equip de rodatge i els actors Dani Rovira, Karra Elejalde, Clara Segura, Alexandra Jiménez i David Verdaguer, entre d'altres.

Ara, Dani Rovira en una entrevista a Europapress parla sobre aquest nou projecte i sobre l'experiència de rodar a Guttmann: "Comences a valorar el que tens, a descobrir que hi ha gent que neix amb unes cartes molt complicades però tot i així vol jugar-les, i potser tu que tens un trio d'asos et queixes ".

I agraeix especialment la participació d'alguns pacients i expacients de l'hospital que van voler formar part d'aquests dies de cinema, actuant com figuració en la pel·lícula: "Sobretot quatre dies que vam estar rodant a l'Institut Guttmann, va ser meravellós, vull agrair i aplaudir tots els figurants perquè eren malalts que van decidir fer-ho i han estat dels dies de rodatge més bonics que he viscut en la meva vida".

Accedeix a l'entrevista a Europa Press

Accedeix a l'entrevista a La Vanguardia

Accedeix al Llibre de Signatures de l'Institut Guttmann