Institut Guttmann

مستشفى متخصص في التأهيل العصبي

+34 93 497 77 00

Fem pública la memòria 2018 de l'Institut Guttmann

Memòria 2018 de l'Institut Guttmann
الأربعاء, 3 يوليو, 2019

Ens complau presentar la MEMÒRIA - BALANÇ SOCIAL 2018 de l’Institut Guttmann que inclou l’Informe Anual de Responsabilitat Social Corporativa on es descriuen les principals activitats desen­volupades per l’organització durant aquest exercici.

Un 2018 en el que hem pogut avançar satisfactòriament en els ob­jectius assistencials, científics i socials que ens havíem proposat, i que ens ha permès seguir treballant per mantenir-nos com a centre de referència internacional en neurorehabilitació alhora que refor­çar el nostre posicionament com a centre de generació i transfe­rència de coneixement en neurociència i, particularment, en l’àm­bit de la neurorehabilitació.

Un any més en el que les persones han estat l’element clau per a l’èxit de la nostra organització; un gran equip de professionals com­petent, responsable i compromès amb l’Institut Guttmann, amb els valors que representa i amb els objectius que persegueix.

Basat en el model Global Reporting Initiative (Versió Core), aquest informe s’adequa a la revisió d’indicadors que el GRI estableix, així com als ODS del Pacte Mundial de les Nacions Unides i els indica­dors de l’Economia del Bé Comú.

L’informe cobreix totes les activitats desenvolupades per l’Institut Guttmann durant l’exercici 2018, sense limitacions del seu abast en tot el referent a ella. La identificació dels aspectes materials ha estat sempre d’acord a la naturalesa de l’activitat i els grups d’interès. L’informe s’emmarca en els àmbits socials (persones i compromís amb la comunitat), econòmic i medi ambient, complint amb els indicadors establerts al model GRI.

L'Institut Guttmann és una organització capdavantera en el sector sanitari que treballa molt activament la Responsabilitat Social Corporativa.