Institut Guttmann

مستشفى متخصص في التأهيل العصبي

+34 93 497 77 00

Descobreix el programa Sports&Life

الاثنين, 15 أبريل, 2019

El programa d’activitats esportives, culturals i socials per a tothom, Sports&Life Guttmann Club ha continuat aquest mesos oferint activitats dirigides tant a antics pacients de l’hospital com a les seves famílies i amics, així com a qualsevol persona amb discapacitat d’origen neurològic.

Darrerament, els participants inscrits a les diverses propostes han pogut gaudir del partit de Waterpolo entre el CNAB i el Dynamo de Moscú a la piscina de Sant Sebastià (CNAB) a Barcelona; han navegat en el Quetx Ciutat de Badalona, una embarcació clàssica d’origen danés; s’han desplaçat al Pre-Pirineu lleidetà per volar en paramotor a la Vall d'Àger i navegar en catamarà pel Congost de Montrebei; i han participat a la cursa solidària Ponle Freno, entre d’altres.

EL programa d’activitats, que enguany inclou també propostes infantils, continua amb activitats aquàtiques, curses i museus! Descobreix l’agenda en aquest enllaç. T’hi esperem!

Les activitats, organitzades amb la col·laboració d'altres entitats especialitzades, estan coordinades i supervisades per l’Institut Guttmann i compten sempre amb l’acompanyament i supervisió de professionals de l’hospital.

Galería de imágenes